“Workshop goochelen op uw kinderfeestje – Goochelaar Jimmy is uw goochelaar”

Een vraag? Bel ons
06 33 001 002

Uniek: goocheltrucs op een kinderfeestje
Een goochelaar op een kinderfeestje, dat is toch supertof? Wist je dat je op kinderfeestjes kunt leren goochelen? Ik ben een echte goochelaar en in mijn unieke goochelworkshop leer ik de aanwezige kinderen goochelen. Zo wordt elk kinderfeestje het allergaafste kinderfeestje ooit!

Goocheltrucs met uitleg
In 1 uur leer ik alle deelnemers een paar hele toffe goocheltrucs. Ik leg uit hoe ze werken en als iedereen ze onder de knie heeft, presenteren ze de trucs aan elkaar. De deelnemers geven zelf een goochelshow op het kinderfeestje, net als een echte goochelaar!

Ben jij ook een goochelaar?
In de goochelworkshop leer je onder andere kaarttrucs die echte goochelaars ook gebruiken om mensen te vermaken. Met wat oefenen kunnen de kinderen na dit bijzondere kinderfeestje misschien zelf wel gaan goochelen.

Wil je ook een goochelshow van mij?
Je kunt de goochelworkshop ook combineren met een goochelshow . Naast de trucs die ik alle deelnemers leer, ken ik nog een heleboel goocheltrucs die ik niet verklap. Reken maar dat er op het schoolplein nog lang zal worden nagepraat over dit bijzondere kinderfeestje!

Een goochelworkshop boeken
Wil jij een kinderfeestje met goochelworkshop door een echte goochelaar? Ik neem alle materialen mee voor de trucs. Wil je er misschien ook een goochelshow bij?

Laat het me weten en ik neem zo snel mogelijk contact op.