Net wat u zoekt voor uw evenement!

Beste evenementplanner,

Belangrijke gebeurtenissen vergen speciaal vermaak. Of het nu gaat om een festival, fete, zij het een winkelcentrum, personeelsfeest of een groot familie-evenement, het is belangrijk om indruk te maken op uw publiek met high quality familievermaak, waarbij zowel volwassenen als kinderen zullen genieten.

Goochelaar Jimmy biedt een verbazingwekkende en amusante familie goochelshow geschikt voor publiek van elke grootte en voor elke leeftijd.

High Impact goochel shows!

In deze reusachtige deluxe show, vult Goochelaar Jimmy de ruimte met goochelattributen, ballonnen en reuze veel pret, dit maakt deze show ideaal voor evenementen en locaties waarbij u veel publiek heeft of gewoonweg voor evenementen die een grote impact vereisen!

Toverstokken die niet werken, cartoons die tot leven komen en met het publiek praten en veel interactie met het publiek die de magie laten gebeuren, Goochelaar Jimmy heeft voor iedereen wel iets!

Jimmy is grote pret voor kinderen en hun ouders – een zeldzame voltooiing voor een entertainer!!

Enkele extra’s all-inclusive!

Als u de Goochelaar Jimmy familie goochel show boekt kunt u gebruik maken van
de volgende waardevolle service geheel gratis bij de show!

de deluxe show

De grootste en de beste, dit reuze twee uur pakket bevat niet alleen een grote 45 minuten goochel
show door Goochelaar Jimmy en zijn feestbeesten, maar ook nog na afloop een swingende disco!

  • Een reuze ballondier voor het verjaardagskind.
  • Rookmachine tijdens de show en disco
  • Ieder kind krijgt een eigen ballondier.
  • Disco: Recente en populaire muziek.
  • Disco: Felgekleurde discoverlichting.
  • Een kleurplaat voor alle kinderen.

Dit 2 uur durende pakket begint met een magische 45 minuten goochel show, gevolgd door een
onderbreking, zodat u wat lekkers kunt serveren terwijl Goochelaar Jimmy ieder kind van een ballon
voorziet en vervolgens nog 60 minuten lang disco en feestpret!

Bel 0633001002 voor een directe quote of om met Goochelaar Jimmy de
verjaardag van uw kind door te nemen.

Familie show
Reserveren of informatie aanvragen

0633001002
info@illusionist.nl
www.illusionist.nl

Profiel van de goochelaar

Jimmy Teunis is één van Nederlands leukste goochelaars en entertainers. Jimmy heeft namelijk een pedagogische studie gedaan en heeft verschillende fitness work-outs verzorgd aan grote groepen. Hierdoor is Jimmy ook in te zetten als presentator. Verwonder kinderen en volwassenen met kwaliteitsvermaak en top entertainment, voor al uw feesten en evenementen.
De shows zitten vol met Verwonderring, interactie, humor en professionaliteit.

Goochelaar Jimmy is een Nederlandse Goochelaar die optredens verzorgd door heel Nederland. Dit is zijn primaire werkgebied:

De randstad; Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Regio: Aalsmeer, Abcoude, Aerdenhout, Amstelveen, Goochelaar Amsterdam, Assendelft, Badhoevedorp, Bloemendaal, Castricum, Egmond, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Heiloo, Hoofddorp, Oostzaan, Oudekerk aan de Amstel, Krommenie, Kudelstaart, Landsmeer, Lijnden, Mijdrecht, Muiden, Nieuw Vennep, Purmerend, Spaarnwoude, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg. Niet getreurd, Goochelaar Jimmy werkt ook in andere delen van het land.

Doelgroep: Kinderverjaardag, Kinderfeesten, Kinderpartijtjes, Feesten, College, Braderie, Festivals, Bedrijfsevenementen, Familie Evenementen, School, Bibliotheek, Kinderdagverblijf, Naschoolse opvang, Bruiloft, Receptie, Carnaval, Diner, Bedrijfsfeest, Grote Opening, Verkleedpartij, Familie Reünie, Sinterklaasfeest, Gala, Afscheidsfeest, Party Planning Service, en meer.